HAIRCARE

Knip&Zo bij Nikki werkt met de haarverzorgingsproducten van Redken. professioneel kappersmerk uit New York!
Er zijn verschillende haircare producten zodat er voor elke haartype het juiste product is. Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen of op afspraak langskomen in de Salon.


NIEUW NATURE SCIENCE *VEGAN*:

COLOR EXTEND BLONDAGE:The Wet Brush:

The Wet Brush Anti-klit Borstel is al een grote hit in Amerika maar verovert nu ook de Nederlandse en Belgische markt! Deze geweldige haarborstel maakt gebruik van de Intelliflex™ borstelharen die super dun en sterk maar toch flexibel zijn. Dit resulteert erin dat de borstel gemakkelijk door het haar heen glijdt en het haar met gemak verlost van klitten!

Bij klitten in het haar kan het soms moeilijk zijn om het haar te borstelen, het haar wordt er droog van, je moet erg hard trekken wat ook nog eens voor veel pijn zorgt. Dit is allemaal verleden tijd met de Wet Brush deze trendy borstels zijn sterk genoeg om de klitten te verwijderen en zacht genoeg om de hoofdhuid niet te irriteren en nat haar
wat snel beschadigd niet te beschadigen.

Deze anti-klit haarborstel is geschikt voor elk haartype, is te gebruiken op nat én droog haar en is zelfs te gebruiken voor extensions, pruiken en haarstukjes! Ga voor gezond haar zonder klitten en gespleten haarpunten.