Haircolor

Knip&ZobijNikki werkt met de kleuringen van Redken.

In de permanente haircolors, zoals Redken Color Gels of Redken Chromatics, werken kunstmatige kleurstoffen op het natuurlijke pigment van het haar om een definitieve haarkleur te creëren. Daarom moet de colorist rekening houden met de natuurlijke haarkleur en eerder aangebrachte kunstmatige kleuren om het gewenste kleurresultaat te bereiken.

Permanente haarkleurstoffen zijn extreem kleine kleurloze moleculen die door de haarschubben en in de cortex dringen met behulp van een alkalische substantie zoals ammoniak. Wanneer deze moleculen worden gecombineerd met waterstofperoxide, treedt een chemische reactie op - ze oxideren en reageren met andere moleculen genaamd "koppelingen" om complexe kleurstofmoleculen te vormen. De nieuwgevormde kleurstofmoleculen zijn ingebed in de eiwitstructuur van de haarvezel, waardoor ze 'permanent' of beter bestand zijn tegen uitspoeling.

COLOR GELS PERMANENT CONDITIONING HAIRCOLOR

Langdurige kleurstoffen betekent meer kleurduurzaamheid
Effen kleurresultaten voor degenen die hun grijs volledig willen wissen

Demi-permanente Haircolor

Demi-permanente producten kunnen alleen worden geformuleerd met oxidatieve kleurstoffen, of met een combinatie van oxidatieve en directe kleurstoffen.

Demi-permanente kleuren moeten worden gemengd met een waterstofperoxide met een laag volume om zich te ontwikkelen. De formuleringen in deze producten bevatten lage concentraties alkali voor minimale lift of kunnen worden geformuleerd zonder ammoniak zonder lift.

Redken Shades EQ Equalizing Conditioning Color Gloss is bijvoorbeeld ammoniakvrij en verwerkt bij een zure pH zonder verheldering. Redken demi-permanente haircolor lijn.:

SHADES EQ EQUALIZING CONDITIONING COLOR GLOSS


De #1 demi-permanente haircolor in de U.S. SEQ Color Gloss

  • Ammoniakvrije formule
  • Voegt een geweldige conditie en glans toe aan het haar
  • Geeft leven en levendigheid aan vervaagde kleuren
    Helpt om overdreven koperachtig haar te corrigeren.